Enkele redenen waarom u kunt hebben slechte adem

uggs classic mini Ernstige slechte adem (ook bekend als halitose) is een van de meest beschamende en koppig gebitsproblemen. Deze vreselijke aandoening kan leiden tot een laag gevoel van eigenwaarde en ongezonde isolement. Voor schoolgaande kinderen, het kan ook leiden tot pesten, evenals slechte communicatie vaardigheden. Het goede nieuws is dat er is iets wat je kunt doen! Afhankelijk van de oorzaak, kan halitose gemakkelijk kunnen worden verwijderd door het uitvoeren van veranderingen in levensstijl en na voorgeschreven behandeling plannen. Om zich te ontdoen van dit hardnekkige probleem te krijgen, de eerste stap is om de oorzaak van het probleem te ontdekken en vervolgens effectieve strategieën over hoe om het probleem te bestrijden. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van halitose.

1. Eten, drinken en eetgewoonten

goedkope uggs kopen Het eten van sterk gekruid voedsel kan leiden tot een slechte adem. Enkele van de meest voorkomende boosdoeners zijn onder andere uien, knoflook en kruiden. Bepaalde dranken zoals alcohol en sterke koffie kan ook leiden tot halitose. Bij het nemen van sterk gearomatiseerde dranken en voedsel, is het raadzaam voor u om te observeren goede mondhygiëne praktijken, zoals je tanden flossen om zich te ontdoen van voedsel blijft die wortel in uw mond om slechte adem veroorzaken. Het vermijden van dergelijke voedingsmiddelen geheel kan ook een aanzienlijke vermindering van halitose.

2. Slechte mondhygiëne

Dit is de belangrijkste oorzaak van een slechte adem. Verwaarlozen mondhygiëne leidt halitose gevolg van de ophoping van ongewenste bacteriën. Om zich te ontdoen van de vieze geur, is het essentieel voor u om uw tanden minstens tweemaal per dag en indien mogelijk te poetsen na elke maaltijd. Flossen helpt ook bij het voorkomen van slechte adem door het verwijderen van voedsel deeltjes die kunnen worden gevangen tussen uw tanden. Deze voedselresten kunnen gemakkelijk rotten en resulteren in een slechte adem.

3. Roken

Roken is bekend voor het veroorzaken van ademhalingsproblemen; maar het is ook bewezen te resulteren in een slechte adem. Regelmatig roken maakt je adem ruiken grauwe en het kan ook leiden tot verkleuring van de tanden en tandvlees irritatie. Als u last heeft van slechte adem, stoppen met roken zal aanzienlijk verminderen uw klachten.

4. Bepaalde geneesmiddelen en medische aandoeningen

uggs kinderen Sommige medicijnen zoals kalmerende middelen is bekend dat halitose veroorzaken vanwege hun chemische samenstelling. Geneesmiddelen die nitraten moet ook worden vermeden. Je zou kunnen overleggen met uw arts om geschikte alternatieve medicatie die niet halitose doet verergeren vinden. Sommige medische aandoeningen kunnen leiden tot slechte adem vooral gastro-intestinale stoornissen. Tandheelkundige infecties kan ook leiden tot halitose. Zorg ervoor dat u medische hulp te zoeken om eventuele medische aandoeningen die zouden kunnen worden waardoor je slechte adem te lossen.
more blog link: dominic90,kent456,kerr234